| بررسی کجاست؟! |
|
|
![]()
آخرین ارسالی ها
|
| . |
|
کافه گالری - باغ فردوس
|
|
07-16-2011, 10:23 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کافه گالری - باغ فردوس
خب اگه بررسی ارسال شده واسه کافه ویونا رو خونده باشین اونجا گفتم دوتا کافی شاپ تو موزه سینما تو باغ فردوس هست که دومیش همین کافه گالریه! اینجا هم میشه گفت در سطح همون ویونا است. البته یه کم شاید حتی شلوغتر. بعضی وقتها جلو درش اونقد جمعیت میاد که فکر میکنی تظاهراته! کلی آدم علاف وای میسن جلوش و هی میان میگن اینجا وای نسین باز هم جلو رفت و آمد گرفته میشه. اگه دنبال یه جای دنج و خلوت هستین اصلا اینجا بهتون توصیه نمیشه! من 2 - 3 بار رفتم همیشه بعدش سر درد گرفتم!!! انقدر سر و صدا زیاده که بعد دو دقیقه کلافه میشی!! بعد هم یه ال سی دی گذاشته توش حیات وحش نشون میده دیگه واقعا فکر میکنی وسط باغ وحشی! آخه من نمیدونم وسط کافی شاپ واسه چی حیات وحش نشون میدین؟!!!!! آدم معمولا تو کافی شاپ میخواد آرامش داشته باشه نه اینکه استرس بگیری بدتر! اینجا هم خوراکی هاش بدک نیست. کیکهاش خوشمزس. قهوه اش در حد همون ویونا است. بستنی هاش زیاد جالب نیست. نوشیدنی های سردش بدک نیست. همچنین اسنکهاش هم خوبن. ولی همونطور که گفتم بخاطر شلوغیش زیاد توصیه نمیشه. قیمتهاش هم در حد ویونا است. یعنی نسبتا گرونه. اگه اشتباه نکنم مثلا یه کاپوچینوش 5000 - 6000 تومنه. خلاصه اگه اعصاب خیلی راحتی دارین میتونین برین اینجا وگرنه زیاد توصیه نمیشه!
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[-] [-]](images/collapse.gif)

آخه من نمیدونم وسط کافی شاپ واسه چی حیات وحش نشون میدین؟!!!!! آدم معمولا تو کافی شاپ میخواد آرامش داشته باشه نه اینکه استرس بگیری بدتر! اینجا هم خوراکی هاش بدک نیست. کیکهاش خوشمزس. قهوه اش در حد همون ویونا است. بستنی هاش زیاد جالب نیست. نوشیدنی های سردش بدک نیست. همچنین اسنکهاش هم خوبن. ولی همونطور که گفتم بخاطر شلوغیش زیاد توصیه نمیشه. قیمتهاش هم در حد ویونا است. یعنی نسبتا گرونه. اگه اشتباه نکنم مثلا یه کاپوچینوش 5000 - 6000 تومنه. خلاصه اگه اعصاب خیلی راحتی دارین میتونین برین اینجا وگرنه زیاد توصیه نمیشه!